Studi dalan surya SD-RS-SG2

Katrangan singkat:


  • Pasokan listrik: Panel Surya Fleksibel sing Fleksibel (2V / 140mA) (5v / 70mA)
  • Batere: (NI-MH 1.2V / 1300mah) (3.2V / 500mAh)
  • Warna LED: Kuning, Abang, Ijo, Abang, Putih
  • Bukti banyu: IP68
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Detail Produk

    Solar Road Stud uga ngerti minangka mripat kucing, bisa mbantu nyuda kacilakan ing persimpangan rel regional, prapatan lan menehi pituduh lan bebaya bebaya kanggo para pengemudi nalika peteng lan cuaca sing ala. Sistem tata surya pananda dalan surya kondusif kanggo nyuda dampak lingkungan lan ngirit biaya. Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman pabrik, panandha dalan sing diprodhuksi dening perusahaan duwe rega mata kucing ing dalan sing kompetitif lan nawakake luwih akeh pilihan kanggo pasar keamanan dalan lalu lintas global lan mitra sing bisa dipercaya ing saindenging jagad.

    Jeneng produk  Studi dalan surya Wistron SD-RS-SG2
    Bahan awak Nihan cangkang kaca
    Pasokan listrik Panel Surya Fleksibel sing Fleksibel (2V / 140mA) (5v / 70mA)
    Batere (NI-MH 1.2V / 1300mah) (3.2V / 500mAh)
    LED Diameteripun Ultra padhang 5mm * 6 pcs
    Werna LED Kuning, Abang, Ijo, Abang, Putih
    Model kerja Ngisi ulang awan awan lan digunakake kanthi otomatis ing wayah wengi
    Jam kerja (1). Link: 200jam kanggo batere NI-MH; 220 jam kanggo batere lithum.
    (2). Konsisten: 100 jam kanggo batere NI-MH; 72 jam kanggo batere lithum.
    Jangka Urip 3 Taun kanggo Baterai Ni-MH5 Taun Nganggo Baterai Lithum
    Jarak visual > 800m
    Bukti banyu IP68
    Ukurane Φ113mm×64mm
    Paket 1 pcs / kothak; 24 pcs / Ctn; Ukuran karton: 58.5 * 24.5 * 17.5cm Bobot: 21.6Kg;
    Resistansi > 20 Ton

    Prinsip Kerja Lampu Jalan Stud Surya

    Ing wayah awan, panel surya nyerep sinar srengenge lan ngowahi energi surya dadi energi listrik, sing disimpen ing piranti panyimpenan energi (batere utawa kapasitor). Ing wayah wengi, energi listrik ing piranti panyimpenan energi kanthi otomatis diowahi dadi energi entheng (dikontrol karo saklar fotoelektrik) lan dipancarkan dening LED. Cahya sing padhang negesake dalan lan ndadekake pandhangane sopir. Kancing dalan surya bakal diwiwiti kanthi otomatis nalika wayah wengi utawa nalika surup cuaca surya. LED sumunar padhang efektif banget kanggo narik kawigatene para sopir luwih dhisik tinimbang kancing dalan konvensional.

    Karakteristik

    -1. Ora ana UV utawa IR ing spektrum
    -2. Hemat energi, Lingkungan sing ramah, lan mung nggunakake 20% lampu halogen lan lampu pijar.
    -3. Kaca kristal tempel kanggo resistensi super.
    -4. Khusus nyusun driver saiki kanggo proteksi mbukak utawa cendhak

    Cara Instalasi Stud Dalan Surya Embedded:
    Tandhani kanthi tliti jarak ing antarane lampu-lampu kancing dalan surya. Kanggo nyegah efek sing ora apik ing lemah, gunakake alat sing tepat kayata Core Drill. Drill Φ108mm lan ambane bakal 50mm.
    Copot kabeh lebu saka bolongan instalasi.
    Tuang epoksi menyang bolongan saben instruksi pabrikan.
    Bener manawa bolongan instalasi lurus. Veritas bolongan instalasi cukup gedhe kanggo ngidini epoxy ngubengi poros stud dalan sing dipimpin solar.
    Setel permukaan cahya saka kancing dalan surya menyang sudut pandang sing dipengini. Verifikasi epoksi wis tetep ing bolongan instalasi lan poros panandha surya.
    Sawise ngobati kandang jaran surya LED 6-8 jam, copot instalasi fasilitas isolasi.

    Jarak sing disaranake ing antarane saben kancing dalan surya kaya ing ngisor iki

    Dalan gedhe lan Expressway       
    7 - 8 yard (5 - 6 meter)
    Entrance mbebayani lan Metu       
    4 - 5 yard (2 - 3 meter)
    Akses utawa Metu cara rumah sakit, Tempat Parkir lsp.       
    0,5 - 3 yard (0,5 - 2 meter)

    Jarak antarane saben kancing surya uga miturut syarat aplikasi sing nyata, angka ing ndhuwur mung kanggo referensi.

    Lamaran

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane