kancing dalan surya sing disinkronake

Katrangan singkat:


  • Sumber Daya: Panel Surya sing efisien ing Amerika Serikat 5V / 60MA
  • Batere: Baterai Lithum (3.2V / 500mah)
  • Warna LED: Abang 、 kuning 、 putih 、 biru 、 ijo
  • Anti banyu: IP68
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Studi dalan surya sing disinkronake sing uga diarani kancing dalan ko-frekuensi surya, nggambar menyang kancing dalan surya sing dipasang pisah nanging kerlip kanthi frekuensi sing padha. Studi dalan surya nggunakake chip Bluetooth 、 Bluetooth kanggo entuk sinkronisasi tandha dalan surya

    Model dalan surya Wistron SD-RS-SP1 、 SD-RS-SG1 、 SD-RS-SG3, SD-RS - SG5, SD - RS - SA6 model kabeh bisa disetel karo lampu studs dalan sing disinkronake karo Bluetooth.

    Mode kerja studs dalan surya sing disinkronake Bluetooth

    Kauntungan lan Napa milih kita

    1. Panel surya ASA tingkat konversi 22% dhuwur, tingkat pangisian daya cepet
    2. Bahan PC saka Jepang, luwih anti-UV, lan tahan tahan kompres
    3. Lampu LED merek Amercia sing paling dhuwur kanthi wektu kerja 100000 jam
    4. Batere resistensi suhu dhuwur. Bisa digunakake saka -40 ° C nganti + 80 ° C. Kasedhiya stud surya kapasitor super.
    5. Layanan purna jual sing apik

    Spesifikasi

    Bahan Awak PC + Aluminium ADC12
    Pasokan Daya Panel Surya sing efisien ing Amerika Serikat 5V / 60MA
    Batere Baterai Lithum (3.2V / 500mah)
    Lensa PMMA (standar ASTM D4280 & EN1463-1)
    Werna LED Abang 、yellowwhitebluegreen
    Mode Kerja Flashing sinkronisasi (2HZ)
    Jam Kerja 60 jam sawise diisi daya lengkap
    Anti banyu IP68
    Bluetooth 1) frekuensi komunikasi: 2.4HZ

    2) mode komunikasi: Dupleks

    3) Nampa Sensitivitas: -92db

    4) Jarak komunikasi: 10M

    5) Konsumsi Daya Berdiri: 2ma @ 3V

    Kauntungan GPS Ora ana watesan jarak
    Resistansi Luwih saka 30 ton (bisa dipasang ing tengah dalan)

    Lamaran

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane