Studi dalan surya SD-RS-SP2

Katrangan singkat:


  • Pasokan listrik: Panel Surya Fleksibel Dhuwur Fleksibel merek USA (monocrystalline 5.5V / 80mA)
  • Batere: Baterai lithium 3.2V / 500mah
  • Warna LED: Kuning, Putih, Abang, Ijo, Biru
  • Kotoran banyu: IP68
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Detail Produk

    Bahan awak PCMerek Jepang
    Pasokan listrik Panel Surya Fleksibel Dhuwur Fleksibel merek USA (monocrystalline 5.5V / 80mA)
    Batere Baterai lithium 3.2V / 500mah
    Werna LED Kuning, Putih, Abang, Ijo, Biru
    Jangka urip 5 taun kanggo batere lithium
    Kotoran banyu IP68
    Model kerja Blinking utawa Constant (ngisi daya awan lan bisa digunakake kanthi otomatis ing wayah wengi)
    Jarak visual > 800m
    Ukurane L114mm * 90mm * 11mm
    Paket 2 pcs / kothak; 100 pcs / Ctn; Bobot: 15Kg;

    Ukuran karton: 54 * 28 * 26cm

    Prinsip Kerja Lampu Jalan Stud Surya

    1. Merek Amerika sing padhang banget nyebabake cahya kanthi wektu kerja 100000 jam.
    2. Panel surya merek USA tingkat konversi 22% dhuwur. Tingkat pangisian daya cepet.
    3. Kandel mung 11 mm, dalan dalan Ledd grapyak karo roda sepeda lan motor.
    4. Bolongan jangkar utawa ikatan adesif kanggo fiksasi dobel.
    5. Umur dawa 5-8 taun.
    6. Studi dalan surya sing dipimpin nampa OEM / ODM.

    Lamaran

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane