Studi dalan surya SD-RS-SP1

Katrangan singkat:


  • Pasokan listrik: Panel Surya (monokristalin 2.5V / 160mA) (2V / 140mA)
  • Batere: Baterai lithium (3.2V / 1000mah) (1.2V / 1300mAh)
  • Warna LED: Biru Ijo Abang Biru Kuning
  • Anti banyu: IP68
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Detail Produk

    Solar Road Stud uga ngerti minangka mripat kucing, bisa mbantu nyuda kacilakan ing persimpangan rel regional, prapatan lan menehi pituduh lan bebaya bebaya kanggo para pengemudi nalika peteng lan cuaca sing ala. Sistem tata surya lampu pananda tenaga surya kondusif kanggo nyuda dampak lingkungan lan ngirit biaya. Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman pabrik, reflektor dalan sing dipimpin produksi perusahaan duwe rega kompetitif lan nawakake luwih akeh pilihan kanggo pasar keamanan dalan lalu lintas global lan mitra sing bisa dipercaya ing saindenging jagad.
    Dhasar stud dalan surya iki digawe saka aluminium cor, lan lumahing digawe saka teknologi penyemprotan plastik.
    Cangkang digawe saka bahan PC sing dikuatake, sing tahan resistensi banget lan stabilitas panas
    Kapasitas muatan luwih saka 30 ton, bisa digunakake ing tengah dalan.
    Kancing surya iki misuwur banget ing Filipina.
    WISTRON wis diekspor luwih saka 80.000 pcs markas trotoar surya menyang PH.

    Bahan awak Aluminium Alloy + tutup PC
    Pasokan listrik Panel Surya (monokristalin 2.5V / 160mA) (2V / 140mA)
    Batere Baterai lithium (3.2V / 1000mah) (1.2V / 1300mAh)
    LED Diameteripun Ultra padhang 5mm * 6 pcs
    Werna LED Biru Ijo Abang Biru Kuning
    Model sumunar Sumunar utawa tetep
    Jam kerja 140 jam kanggo mode flashing, 40 jam kanggo mode konstan
    Jarak visual 1000m (udakara)
    Anti banyu IP68
    Resistansi > 40 ton (statis)
    Jangka urip Luwih saka 5 taun
    Jarak visual > 800m
    Ukurane Φ123mm * 45mm
    Paket 1 pcs / kothak; 32 pcs / Ctn; Bobot: 30.2Kg; Ukuran karton: 54 * 28 * 26cm
    Suhu Makarya -20 °C ~ + 70°C

    Prinsip Kerja Lampu Jalan Stud Surya

    Ing wayah awan, panel surya nyerep sinar srengenge lan ngowahi energi surya dadi energi listrik, sing disimpen ing piranti panyimpenan energi (batere utawa kapasitor). Ing wayah wengi, energi listrik ing piranti panyimpenan energi kanthi otomatis diowahi dadi energi entheng (dikontrol karo saklar fotoelektrik) lan dipancarkan dening LED. Cahya sing padhang negesake dalan lan ndadekake pandhangane sopir. Kancing dalan surya bakal diwiwiti kanthi otomatis nalika wayah wengi utawa nalika surup cuaca surya. LED sumunar padhang efektif banget kanggo narik kawigatene para sopir luwih dhisik tinimbang kancing dalan konvensional.

    Dhasar stud dalan surya iki digawe saka aluminium cor, lan lumahing digawe saka teknologi penyemprotan plastik.
    Produk kasebut duwe bantalan karet kanggo nambah umur layanan
    Cangkang digawe saka bahan PC sing dikuatake, sing tahan resistensi banget lan stabilitas panas.
    Kapasitas muatan luwih saka 30 ton, bisa digunakake ing tengah dalan.
    Kancing surya iki misuwur banget ing Filipina.
    Ing ngisor iki minangka video babagan cara nggawe stud surya SD-RS-SG5.

    Langkah Instalasi Stud Solar Road

    Kanggo nginstal Solar Road Studs kanthi aman, iku paling penting kanggo ngamanake para pekerja lan dalan kanthi aman!

    1. Tandhani posisi sing pas kanggo kancing dalan surya.
    2. Dalan sing resik nganggo sikat, supaya lumahing dalan lancar, resik lan garing.
    3. Ngebur bolongan nganggo mesin pengeboran (pengeboran bit 125mm) lan reresik bolongan kasebut
    4. Tuangake lem ing bolongan lan lebokake lem ing sisih ngisor dalan surya kanthi merata, pungkasane sijine kancing dalan surya menyang bolongan
    5. Priksa sajrone instalasi 2 jam kanggo mesthekake kabeh kancing ora diinstal kanthi salah lan ora mbengkong utawa cacat amarga kompresi
    6. Sawise instalasi 4 jam, lem bakal garing kabeh.
    7. Copot fasilitas isolasi instalasi sajrone 6-8 jam sawise dipasang kancing dalan surya.
    Jenis kancing dalan surya jinis iki sejatine sejajar karo permukaan dalan sawise dipasang, nyuda gaya pengaruh kendaraan ing kancing dalan, luwih aman, tahan kompresi lan umure luwih dawa

    Lamaran

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane