Studi dalan surya SD-RS-SG3

Katrangan singkat:


  • Pasokan listrik: Panel Surya (monokristalin 5V / 90mA) (1.2V / 1300mAh)
  • Batere: baterai ithium 3.2V / 1000mah (1.2V / 1500mAh)
  • Warna LED: Kuning, Putih, Abang, Ijo, Biru
  • Bukti banyu: IP68
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Detail Produk

    Solar Road Stud uga ngerti minangka mripat kucing, bisa mbantu nyuda kacilakan ing persimpangan rel regional, prapatan lan menehi pituduh lan bebaya bebaya kanggo para pengemudi nalika peteng lan cuaca sing ala. Sistem tata surya lampu pananda tenaga surya kondusif kanggo nyuda dampak lingkungan lan ngirit biaya. Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman pabrik, reflektor dalan sing dipimpin produksi perusahaan duwe rega kompetitif lan nawakake luwih akeh pilihan kanggo pasar keamanan dalan lalu lintas global lan mitra sing bisa dipercaya ing saindenging jagad.

    Dhasar lampu pananda tenaga surya iki digawe saka aluminium cor, lan lumahing digawe saka teknologi penyemprotan plastik.
    Cangkang digawe saka bahan PC sing dikuatake, sing tahan resistensi banget lan stabilitas panas.
    Kapasitas muatan luwih saka 40 ton, bisa digunakake ing tengah dalan.

    Sistem lampu dalan saiki wis ditampa kanthi penting minangka penting kanggo ngontrol aliran lalu lintas ing pirang-pirang aplikasi. Ing prakteke, sistem kasebut bisa mlaku ing ndhuwur permukaan dalan lan nggunakake pirang-pirang warna sing kondhang lan ditampa kanthi umum, kanthi lampu kanggo orientasi khusus kanggo nggawe pesen menyang driver supaya jelas lan ora sopan saengga bisa ningkatake pucuk dalan kanthi nambah aspek keamanan.

    Jeneng produk  Wistron SD-RS-SG3 kancing dalan surya
    Bahan awak Aluminium casting tugas abot
    Pasokan listrik Panel Surya (monokristalin 5V / 90mA) (1.2V / 1300mAh)
    Batere Baterai lithium 3.2V / 1000mah (1.2V / 1500mAh)
    LED 3 pcs / sisih φ10mm LED padhange super
    Werna LED Kuning, Putih, Abang, Ijo, Biru
    Model sumunar sumunar utawa tetep
    Bukti banyu IP68
    Jangka urip 3 taun kanggo batere lithium
    Resistansi > 20tons (statis)
    Model kerja Blinking utawa Constant (ngisi daya awan lan bisa digunakake kanthi otomatis ing wayah wengi)
    Jam kerja 200 jam kanggo mode flashing, 100hrs kanggo mode stabil
    Jarak visual > 800m
    Ukurane Φ120mm * 50mm
    Paket 1 pcs / kothak; 32 pcs / Ctn; Bobot: 26.1Kg; Ukuran karton: 54 * 28 * 26cm

    Prinsip Kerja Lampu Jalan Stud Surya

    Ing wayah awan, panel surya nyerep sinar srengenge lan ngowahi energi surya dadi energi listrik, sing disimpen ing piranti panyimpenan energi (batere utawa kapasitor). Ing wayah wengi, energi listrik ing piranti panyimpenan energi kanthi otomatis diowahi dadi energi entheng (dikontrol karo saklar fotoelektrik) lan dipancarkan dening LED. Cahya sing padhang negesake dalan lan ndadekake pandhangane sopir. Kancing dalan surya bakal diwiwiti kanthi otomatis nalika wayah wengi utawa nalika surup cuaca surya. LED sumunar padhang efektif banget kanggo narik kawigatene para sopir luwih dhisik tinimbang kancing dalan konvensional.

    Cara Instalasi Stud Kothak Surya Embedded

    1. Tandhani kanthi tliti jarak ing antarane lampu-lampu kancing dalan surya. Kanggo nyegah efek sing ala ing lemah, gunakake alat sing tepat kayata Core Drill. Drill Φ120mm lan ambane bakal 50mm.
    2. Copot kabeh lebu saka bolongan instalasi.
    3. Tuang epoksi menyang bolongan saben instruksi pabrikan.
    4. Bener manawa bolongan instalasi lurus. Veritas bolongan instalasi cukup gedhe kanggo ngidini epoxy ngubengi poros stud dalan sing dipimpin solar.
    5. Setel permukaan cahya stud dalan surya kanthi sudut pandang sing dipengini. Verifikasi epoksi wis tetep ing bolongan instalasi lan poros panandha surya.
    6. Sawise ngobati kandang jaran surya LED 6-8 jam, copot instalasi fasilitas isolasi. 
     
    Jarak sing disaranake ing antarane saben kancing dalan surya kaya ing ngisor iki:
    Dalan gedhe lan Expressway       
    7 - 8 yard (5 - 6 meter)
    Entrance mbebayani lan Metu       
    4 - 5 yard (2 - 3 meter)
    Akses utawa Metu cara rumah sakit, Tempat Parkir lsp.       
    0,5 - 3 yard (0,5 - 2 meter)

    Jarak antarane saben kancing surya uga miturut syarat aplikasi sing nyata, angka ing ndhuwur mung kanggo referensi.

    Lamaran

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane