Studi dalan surya SD-RS-SA5

Katrangan singkat:


  • Pasokan listrik: Panel Surya (monokristalin 2.5V / 120mA)
  • Batere: Baterai lithium 1.2V / 600mah
  • Warna LED: Kuning, Putih, Abang, Ijo, Biru
  • Bukti banyu: IP68
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Detail Produk

    Solar Road Stud uga ngerti minangka mripat kucing, bisa mbantu nyuda kacilakan ing persimpangan rel regional, prapatan lan menehi pituduh lan bebaya bebaya kanggo para pengemudi nalika peteng lan cuaca sing ala. Tata surya lampu stud surya kondusif kanggo nyuda dampak lingkungan lan ngirit biaya. Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman pabrik, mripat kucing surya sing diprodhuksi dening perusahaan duwe rega pananda dalan mata kucing sing kompetitif lan nawakake luwih akeh pilihan kanggo pasar keamanan dalan lalu lintas global lan mitra sing dipercaya ing saindenging jagad.

    Jeneng produk  Studi dalan surya Wistron SD-RS-SA5
    Bahan awak AL-casting casting Aluminium alloy
    Pasokan listrik Panel Surya (monokristalin 2.5V / 120mA)
    Batere Baterai lithium 1.2V / 600mah
    LED LED kecerahan super φ8mm 3 pcs / sisih (sisi dobel)
    Werna LED Kuning, Putih, Abang, Ijo, Biru
    Model sumunar sumunar utawa tetep
    Bukti banyu IP68
    Jangka urip Luwih saka 3 taun
    Resistansi > 20tons (statis)
    Model kerja Blinking utawa Constant (ngisi daya awan lan bisa digunakake kanthi otomatis ing wayah wengi)
    Jam kerja 200 jam kanggo mode flashing, 50hrs kanggo mode stabil
    Jarak visual > 800m
    Ukurane L123 * W133 * H22mm + 55mm
    Paket 1 pcs / kothak; 32 pcs / Ctn; Bobot: 23.3Kg; Ukuran karton: 54 * 28 * 27cm

    Prinsip Kerja Lampu Jalan Stud Surya

    Ing wayah awan, panel surya nyerep sinar srengenge lan ngowahi energi surya dadi energi listrik, sing disimpen ing piranti panyimpenan energi (batere utawa kapasitor). Ing wayah wengi, energi listrik ing piranti panyimpenan energi kanthi otomatis diowahi dadi energi entheng (dikontrol karo saklar fotoelektrik) lan dipancarkan dening LED. Cahya sing padhang negesake dalan lan ndadekake pandhangane sopir. Kancing dalan surya bakal diwiwiti kanthi otomatis nalika wayah wengi utawa nalika surup cuaca surya. LED sumunar padhang efektif banget kanggo narik kawigatene para sopir luwih dhisik tinimbang kancing dalan konvensional.

    Cara Instalasi Stud Kothak Surya Embedded

    Kanggo nginstal Solar Road Studs kanthi aman, iku paling penting kanggo ngamanake para pekerja lan dalan kanthi aman!

    1. Tandhani posisi sing pas kanggo kancing dalan surya.
    2. Dalan sing resik nganggo sikat, supaya lumahing dalan lancar, resik lan garing.
    3. Lebokake lem ing sisih ngisor kanthi rata. Simpen ing arah sing bener banjur pencet ing dalan kanthi kenceng
    4. Priksa sajrone instalasi 2 jam kanggo mesthekake kabeh kancing ora diinstal kanthi salah lan ora mbengkong utawa cacat amarga kompresi
    5. Sawise instalasi 4 jam, lem bakal garing kabeh.
    6. Copot fasilitas isolasi instalasi sajrone 6-8 jam sawise dipasang kancing dalan surya.

    Saran:

    Ing dalan gedhe, mangga pasang kancing dalan surya saben 5 nganti 8 meter.
    Ing dalan biasa, pasang saben 3 nganti 5 meter.
    Ing Area Parkir, Taman utawa Zona Mbebayani, pls pasang dalan ing saben 0,5-2 meter

    Jarak antarane saben kancing dalan surya uga miturut syarat aplikasi sing nyata.

    Lamaran

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane