Studi dalan surya SD-RS-SA3

Katrangan singkat:


  • Pasokan listrik: Panel Surya (monokristalin 2.5V / 120mA)
  • Batere: Baterai NI-MH 3.2V / 1000mah
  • Warna LED: Kuning, Putih, Abang, Ijo, Biru
  • Anti banyu: IP68
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Detail Produk

    Sistem lampu dalan saiki wis ditampa kanthi penting minangka penting kanggo ngontrol aliran lalu lintas ing pirang-pirang aplikasi. Ing prakteke, sistem kasebut bisa mlaku ing ndhuwur permukaan dalan lan nggunakake pirang-pirang warna sing kondhang lan ditampa kanthi umum, kanthi lampu kanggo orientasi khusus kanggo nggawe pesen menyang driver supaya jelas lan ora sopan saengga bisa ningkatake pucuk dalan kanthi nambah aspek keamanan.

    Kancing dalan aluminium bertenaga surya minangka jinis kancing dalan sing diselehake ing sadawane dalan kanggo wengi utawa udan lan kabut, nuduhake arah dalan, kanthi bahan reflektif retro, cangkang, panel surya, LED, komposisi piranti kontrol, visual piranti induksi kanthi pencahayaan aktif lan kinerja refleksi pasif, biasane digunakake bebarengan karo garis standar.

    Solar Road Stud uga ngerti minangka mripat kucing, bisa mbantu nyuda kacilakan ing persimpangan rel regional, prapatan lan menehi pituduh lan bebaya bebaya kanggo para pengemudi nalika peteng lan cuaca sing ala. Tata surya mripat kucing sing dipimpin dening ssolar kondusif kanggo nyuda dampak lingkungan lan ngirit biaya. Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman pabrik, reflektor surya sing dipimpin surya sing diprodhuksi dening perusahaan duwe rega lampu kandang surya sing kompetitif lan nawakake luwih akeh pilihan kanggo pasar keamanan dalan lalu lintas global lan mitra sing dipercaya ing saindenging jagad.

    Bahan awak Aluminium
    Pasokan listrik Panel Surya (monokristalin 2.5V / 120mA)
    Batere Baterai NI-MH 3.2V / 1000mah
    Werna LED Kuning, Putih, Abang, Ijo, Biru
    Jangka urip 3 taun
    Anti banyu IP68
    Resistansi > 20 ton (statis)
    Model kerja Blinking utawa Constant (ngisi daya awan lan bisa digunakake kanthi otomatis ing wayah wengi)
    Jarak visual > 800m
    Ukurane L108mm * W97mm * 25mm
    Paket 2 pcs / kothak; 30 pcs / Ctn; Bobot: 18.7Kg; Ukuran karton: 58.5 * 24.5 * 18.5cm

    Cara Instalasi Studi Jalan Surya sing Ditingkatake

    1. Temtokake lokasi lan jarak sing dipasang, ngresiki lumahing dalan, lan priksa manawa kancing dalan surya dipasang ing permukaan dalan sing rata.
    2. Resiki sisih ngisor dalan surya lan lebokake lem epoksi kanthi merata ing sisih mburi kancing.
    3. Pencet sisih nganggo lem ing dalan, ndandani posisi, ngenteni lem dadi garing.
    4. Priksa sajrone instalasi 2 jam kanggo mesthekake kabeh kancing ora diinstal kanthi salah lan ora mbengkong utawa cacat amarga kompresi.
    5. Copot fasilitas isolasi instalasi sajrone 6-8 jam sawise dipasang kancing dalan surya.
     
    Jarak sing disaranake ing antarane saben kancing dalan surya kaya ing ngisor iki:
    Dalan gedhe lan Expressway       
    7 - 8 yard (5 - 6 meter)
    Entrance mbebayani lan Metu       
    4 - 5 yard (2 - 3 meter)
    Akses utawa Metu cara rumah sakit, Tempat Parkir lsp.       
    0,5 - 3 yard (0,5 - 2 meter)

    Jarak antarane saben kancing surya uga miturut syarat aplikasi sing nyata, angka ing ndhuwur mung kanggo referensi.

    Lamaran

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane