SD-RS-SA2 Embedded Reflektor Surya Stud

Katrangan singkat:


  • Batere: Baterai 1.2V / 600mAh NI-Mh
  • Werna: Kuning, Abang, Biru, Ijo, Putih
  • Anti banyu: IP68
  • Resistensi Kompres: > 20T
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan

    Solar Road Stud uga ngerti minangka mripat kucing, bisa mbantu nyuda kacilakan ing persimpangan rel regional, prapatan lan menehi pituduh lan bebaya bebaya kanggo para pengemudi nalika peteng lan cuaca sing ala. Tata surya lampu stud surya kondusif kanggo nyuda dampak lingkungan lan ngirit biaya. Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman pabrik, mripat kucing surya sing diprodhuksi dening perusahaan duwe rega pananda dalan mata kucing sing kompetitif lan nawakake luwih akeh pilihan kanggo pasar keamanan dalan lalu lintas global lan mitra sing dipercaya ing saindenging jagad.

    Prinsip Kerja Lampu Jalan Stud Surya

    Ing wayah awan, panel surya nyerep sinar srengenge lan ngowahi energi surya dadi energi listrik, sing disimpen ing piranti panyimpenan energi (batere utawa kapasitor). Ing wayah wengi, energi listrik ing piranti panyimpenan energi kanthi otomatis diowahi dadi energi entheng (dikontrol karo saklar fotoelektrik) lan dipancarkan dening LED. Cahya sing padhang negesake dalan lan ndadekake pandhangane sopir. Kancing dalan surya bakal diwiwiti kanthi otomatis nalika wayah wengi utawa nalika surup cuaca surya. LED sumunar padhang efektif banget kanggo narik kawigatene para sopir luwih dhisik tinimbang kancing dalan konvensional.

    Jeneng Produk Wistron Solar Road Stud
    Barang No. HT-RS-SA2
    Panel surya 2,5V / 120mA
    Batere Baterai 1.2V / 600mAh NI-Mh
    Model Pakaryan Sumunar utawa Mantep
    LED 6 pcs super padhang Φ5mm LED
    Werna Kuning, Abang, Biru, Ijo, Putih
    Range Visual luwih saka 800meter
    Ngontrol intensitas cahya 400-500Lux
    Suhu kerja -20 ℃ ~ + 80 ℃
    Anti banyu IP68
    Wektu Makarya Luwih saka 200jam kanggo model sumunar, 72 jam tetep
    Urip 3- 5 taun
    Resistensi kompres > 20T
    Ukurane 122 * 104 * 23mm
    Materi Reflektor Aluminium + PC + PMMA
    Ukuran Karton 54 * 28 * 26cm
    NW / GW 21.8 / 23.5KG

    Kothak dalan surya dikemas nganggo kothak, 2 pcs / kothak, 30 kothak saben karton, kita uga bisa ngemot kancing dalan kaya panjaluk sampeyan, kayata kanthi palet

    Langkah Instalasi Stud Solar Road

    Kanggo nginstal Solar Road Studs kanthi aman, iku paling penting kanggo ngamanake para pekerja lan dalan kanthi aman!

    1. Tandhani posisi sing pas kanggo kancing dalan surya.
    2. Dalan sing resik nganggo sikat, supaya lumahing dalan lancar, resik lan garing. 
    3. Lebokake lem ing sisih ngisor kanthi rata. Simpen ing arah sing bener banjur pencet ing dalan kanthi kenceng
    4. Priksa sajrone instalasi 2 jam kanggo mesthekake kabeh kancing ora diinstal kanthi salah lan ora mbengkong utawa cacat amarga kompresi
    5. Sawise instalasi 4 jam, lem bakal garing kabeh.
    6. Copot fasilitas isolasi instalasi sajrone 6-8 jam sawise dipasang kancing dalan surya.

    Saran

    Ing dalan gedhe, mangga pasang kancing dalan surya saben 5 nganti 8 meter.
    Ing dalan biasa, pasang saben 3 nganti 5 meter.
    Ing Area Parkir, Taman utawa Zona Mbebayani, pls pasang dalan ing saben 0,5-2 meter

    Jarak antarane saben kancing dalan surya uga miturut syarat aplikasi sing nyata.

    Lamaran

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)

    Solar road stud SD-RS-SA3 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane