Jalan Plastik Stud SD-RS-P12

Katrangan singkat:


  • Werna: Kamar Putih
  • Bobot: 190g
  • Resistensi Kompres: 10-20Tons
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan

    Kancing dalan plastik, utawa diarani spanduk trotoar ngunggahake plastik, minangka piranti keamanan dalan sing penting sing bisa nambah visibilitas kanthi ndeleng maneh lampu otomotif kanggo nuntun arah dalan ing kahanan cahya peteng. Ing sawetara negara, dheweke digunakake minangka pemecah kecepatan ing pompa bensin, sekolah lan dalan kutha lan sapanunggalane Roadsky minangka produsen profesional penanda trotoar sing bisa nyedhiyakake kancing dalan plastik khusus kanggo panjaluk sing beda.

    Spesifikasi

    High Visible 360 Degree Tempered Reflective Glass Road Stud (5)

    Jeneng Produk Stud Plastik Plastik
    Materi ABS
    Ukurane 115 * 80 * 17mm
    Bobot 87g
    Resistensi kompres 10-20Tons
    Reflektor PMMA
    Werna Putih \ amber \ abang \ ijo \ biru
    Pengepakan 125 pcs / karton
    Ukuran Karton 45 * 28 * 17cm

    Fitur

    1. Marker trotoar retroreflective digawe saka plastik bermutu kanthi tekanan kuat, kejut lan resistensi suhu dhuwur.
    2. Gampang dipasang
    kanthi lem AB ing dalan.
    3. Macem-macem cahya warna duwe efek reflektif sing kuat lan uga ndadekake kutha kasebut dadi apik. 4. Piranti sing tahan lama nyedhiyakake visibilitas awan lan wengi ing area sing muter cepet, wilayah sing rawan kecelakaan, zona peteng, zona gabungan lane tengah, utamane sajrone kahanan visibilitas sing kurang apik kaya kabut, udan, lan peteng.

    Kancing dalan plastik, utawa diarani spanduk trotoar ngunggahake plastik, minangka piranti keamanan dalan sing penting sing bisa nambah visibilitas kanthi ndeleng maneh lampu otomotif kanggo nuntun arah dalan ing kahanan cahya peteng. Ing sawetara negara, dheweke digunakake minangka pemecah kecepatan ing pompa bensin, sekolah lan dalan kutha lan sapanunggalane Roadsky minangka produsen profesional penanda trotoar sing bisa nyedhiyakake kancing dalan plastik khusus kanggo panjaluk sing beda.

    Produk sing gegandhengan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane