Introduksi kinerja produk

Beijing Wistron Technology Ltd. Traffic Equipment Co., LTD. ngasilake kancing dalan surya lan mripat kucing LED surya sing madhangi Asia Tenggara. Industri studs surya ing Wistron nyumbang kanggo nyuda kacilakan lan korban jiwa ing sawetara dalan pati.
news (1)

Beijing Wistron Technology Ltd. perusahaan sing duwe spesialisasi ing desain, pabrik, pasokan lan instalasi kancing dalan LED surya teknologi tinggi. Studi dalan LED surya madhangi dalan mbebayani tumuju dalan gedhe lan dalan ing Asia Tenggara. Sadurunge nginstal kancing dalan LED surya ing kene, dalan kurva ing Asia Tenggara sing uga dikenal kanthi jeneng "Tunnel of Death" minangka salah sawijining dalan sing paling mbebayani ing kabeh negara Asia Tenggara. Akeh driver asring kecelakaan serius lan fatal ing dalan pegunungan sing sempit, sempit lan peteng iki. Nanging kancing dalan LED surya nylametake nyawane.

news (2)

Beijing Wistron Technology Ltd. seri stud dalan LED surya teknologi tinggi minangka model utama sing digunakake ing proyek kasebut. Saben kancing dalan LED surya berteknologi tinggi seri cahya Lalu Lintas Wistron dipasang ing dhasar dalan, nggawe efek sumunar lan peringatan.

Umpan balik saka proyek pencahayaan stud surya LED Wistron ing dalan kurva pancen positif lan sukses nganti saiki. Akeh driver sing saiki nyedhaki dalan sing mbebayani iki ing wayah wengi kepenak banget karo visibilitas jarak sing diwenehake dening kancing dalan LED surya teknologi tinggi, sing mbantu menehi peringatan lan ngelingake driver babagan bebaya sing bakal ana ing dalan sing bakal dituju; ngrewangi nuntun lan nglindhungi driver kanthi aman.


Wektu kiriman: Mei-27-2021