Cara nginstal kancing dalan surya

Fungsi lan panggunaan kancing dalan surya macem-macem. Instalasi kancing dalan surya mbutuhake langkah-langkah persiyapan kaya ing ngisor iki.

Pertama, nyiyapake alat kanggo masang kancing dalan surya. Piranti sing dibutuhake kanggo nginstal kancing dalan surya yaiku: ngukur rodha lan spidol, bor inti, bor inti, bor listrik utawa palu lan pahat, pembersih vakum basah lan garing, fiksatif, anggur putih lan kain tanpa serat, lem, jaket visibilitas dhuwur lan celana, Sepatu safety, sarung tangan, kacamata / kacamata pengaman, pelindung kuping, lsp.

news (1)

Kapindho, peralatan keamanan sing lengkap kudu digawe kanggo nglindhungi keamanan para pemasang kancing dalan surya. Nalika nginstal kancing dalan surya, ora mung nutup dalan sauntara, nanging uga instal piranti peringatan ing cedhak dalan supaya kendaraan ora bisa mlebu. Pemasang kancing dalan surya kudu nganggo rompi reflektif kanggo ngelingake kendharaan.

Iki minangka persiyapan nginstal kancing dalan sing bisa mlaku. Sawise tugas kasebut rampung, kita pancen bisa nginstal kancing dalan surya miturut gambar.

news (2)

1. Sudut wuta sing mbebayani lan kurva sing tajem, bintik-bintik ireng lan wilayah sing kurang surem.
2. Wilayah kanthi kahanan cuaca sing ora bisa diprediksi (dalan pesisir, wilayah kabut, wilayah udan lan udan, lsp).
3. Prapatan sambungan, landasan munggah lan mudhun, garis tengah lan garis pamisah.
4. Peringatan mlebu, jalur lurus, jembatan, kurva,
Crosswalks lan trotoar 5. Kancing dalan surya sing tipis WISTRON bisa dipasang ing jalur sepeda lan trotoar.
6. Papan hiburan, parkiran, lawang mlebu hotel lan pom bensin, lsp.
. 7. Garis pandhuan, rambu lalu lintas, bundaran lan dalan gunung.


Wektu kiriman: Mei-27-2021