Warta

  • Product performance introduction

    Introduksi kinerja produk

    Beijing Wistron Technology Ltd. Traffic Equipment Co., LTD. ngasilake kancing dalan surya lan mripat kucing LED surya sing madhangi Asia Tenggara. Industri studs surya ing Wistron nyumbang kanggo nyuda kacilakan lan korban jiwa ing sawetara dalan pati. Teknologi Beijing Wistron ...
    Waca liyane
  • How to install solar road studs

    Cara nginstal kancing dalan surya

    Fungsi lan panggunaan kancing dalan surya macem-macem. Instalasi kancing dalan surya mbutuhake langkah-langkah persiyapan kaya ing ngisor iki. Pertama, nyiyapake alat kanggo masang kancing dalan surya. Piranti sing dibutuhake kanggo nginstal kancing dalan surya yaiku: ngukur rodha lan spidol, bor inti, bor inti, ...
    Waca liyane
  • Guidance Notes on Solar Cat Eye Road Studs Charging

    Cathetan Pandhuan babagan Studi Pengisian Dalan Kucing Surya

    Kinerja wayah wengi operasional kancing dalan mata kucing surya (200+ jam sinyal tanpa henti - tanpa kena awan) ora bakal ditindakake nganti wis rampung diisi ruangan. Ing wektu iki kanthi cahya ruangan sing aktif, kapasitas panyimpenan gedhe banjur ...
    Waca liyane
  • apa bedane antara plastik utawa dalan aluminium?

    • Kancing dalan aluminium luwih awet lan umure luwih dawa tinimbang kancing dalan plastik. • Rega bahan mentah aluminium luwih dhuwur tinimbang plastik ing babagan biaya tuku. Mula, rega stud dalan aluminium larang 40% tinimbang kancing dalan plastik kanthi ukuran padha. • Plastik ...
    Waca liyane