Kabar

  • How To Buy And Import Solar Road Stud From China

    Carane Tuku Lan Impor Solar Road Stud Saka China

    Yen sampeyan planning kanggo ngimpor solar dalan kandang jaran saka China, sampeyan kudu duwe akèh pitakonan.Kepiye sampeyan kudu milih bahan kayata aluminium, PC, kaca Tempered, lsp?Kepiye carane nemokake pabrik sing bisa dipercaya ing China?Kepiye carane njamin kualitas produk?Kepiye carane ngirim saka China?aku...
    Waca liyane
  • The most popular solar road studs with 6pcs screw in the Philippine market

    Kancing dalan solar sing paling populer kanthi sekrup 6pcs ing pasar Filipina

    Kancing dalan solar minangka piranti lampu pangopènan sing kurang pangopènan LED solar sing nggambar pinggir dalan lan garis tengah.Ditempelake ing permukaan dalan, iki minangka perbaikan elektronik ing mripat kucing tradisional lan tandha trotoar supaya bisa menehi driver luwih gedhe ...
    Waca liyane
  • Ten advantages of RS-SG5(G105) model solar road stud

    Sepuluh kaluwihan saka RS-SG5(G105) model solar kandang jaran

    Kaya sing wis dingerteni, cuaca sing ala lan dalan sing peteng ing wayah wengi bisa nyebabake kacilakan lalu lintas.Drivers bisa ndeleng dalan cetha karo bantuan saka sumber cahya saka solar dalan kandang jaran dhewe lan sumber cahya dibayangke dening bêsik reflektif sawijining.Panganggone kandang jaran dalan solar wis nyuda kedadeyan tr ...
    Waca liyane
  • How to choose a proper solar road stud?

    Cara milih kandang jaran solar sing tepat?

    Ing pasar, ana macem-macem jinis wangun werna kandang jaran sing kasedhiya kanggo pelanggan kanggo milih.Dadi pitakonan yaiku carane milih kandang jaran dalan sing tepat sing mung ngisi kekosongan kita?Bab iku sampeyan kudu gumantung ing panggonan sampeyan nggunakake. Kene sawetara conto.G105 solar road stud kita ...
    Waca liyane
  • How solar road stud work

    Carane solar dalan kandang jaran karya

    Stud dalan solar, disetel ing permukaan dalan lan digunakake ing wayah wengi utawa ing cuaca udan utawa pedhut kanggo nunjukake arah dalan.Iki minangka fasilitas induksi visual sing kasusun saka materi refleksi terbalik, cangkang, panel surya, LED lan piranti kontrol, sing nduweni reflektif aktif lan pasif ...
    Waca liyane
  • Solar road stud’s synchronized flashing mode

    Mode kelip-kelip sing disinkronake kandang solar

    kandang jaran solar duwe macem-macem model kerja: lampu sumunar, lampu sing mantep, lampu tundha, lampu kilat sinkron GPS / bluetooth. flash ing f padha ...
    Waca liyane
  • Introduction of traditional road stud

    Introduksi saka stud dalan tradisional

    Road stud uga disebut road spike.Iku jenis fasilitas safety lalu lintas.Utamane dipasang ing tengah garis tandha dalan utawa tengah garis kuning kaping pindho, lan ngelingake driver supaya bisa nyopir miturut jalur liwat kinerja refleksi mbalikke.Sing bisa efek ...
    Waca liyane
  • Description of G105 solar road stud

    Deskripsi G105 solar road stud

    Iki G105(populer ing Filipina), Papan panel silikon powered karo plastik ditutupi lan njaba Nihan aluminium, kang ndadekake iki nduweni kapasitas mbukak 80 ton.Sampeyan bisa nginstal kandang jaran iki ing dalan gedhe.Lampu LED putih anget.Biasane digunakake ing dalan gedhe, kita uga nawakake warna kuning sing kelangan ...
    Waca liyane
  • As a warning role of road stud

    Minangka peran bebaya saka kandang jaran dalan

    Stud dalan, uga dikenal minangka mata kucing, marker dalan lan Marker Trotoar Diunggahake, nduweni peran penting ing safety dalan.Iki nuntun wong supaya nyopir ing arah sing bener, nyegah kacilakan lan kacilakan lalu lintas, dadi peringatan, lan minangka jaminan penting kanggo safety driver.Iku mad...
    Waca liyane
  • Road Stud And Our Lives

    Road Stud Lan Urip Kita

    Refering to road studs, paling wong bisa aran aneh.Nanging, wong bisa nemokake sing aplikasi saka road stud ngendi wae ing gesang kita.Liyane lan liyane supplier wiwiti milih kanggo ngedol dalan kandang jaran.Iki amarga dheweke ngerti babagan kesempatan bisnis.Nyatane, stud dalan kalebu akeh ...
    Waca liyane
  • Application and Introduction of Solar Road Studs

    Aplikasi lan Pambuka Solar Road Studs

    Kancing dalan solar minangka piranti lampu tanpa pangopènan LED sing nganggo sel surya sing digunakake ing konstruksi dalan kanggo nggambarake pinggir dalan lan garis tengah.Ditempelake ing permukaan dalan, minangka perbaikan elektronik ing mripat kucing tradisional amarga bisa menehi driver luwih saka telung puluh ...
    Waca liyane
  • Why choose solar road stud ?

    Napa milih solar road stud?

    Wong bakal nemokake manawa luwih akeh dalan lan lurung-lurung sing nggunakake kandang dalan solar.Kancing dalan solar dadi luwih penting kanggo safety dalan .Iku amarga bisa diisi ulang kanthi otomatis kanthi sinar srengenge.Ing wektu sing padha, bisa mbantu ngirit energi kanggo ngembangake transportasi liyane ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2