Katon Kacilakan Kaca Derajat Kaca Reflektif 360 Derajat

Katrangan singkat:


  • Werna: Kabeh warna kasedhiya
  • Bobot: 500 ± 20g
  • Kapasitas Bobot: 40 ton ing ndhuwur
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan

    Nambah bayangan garis tandha dalan nalika wengi udan amarga manik-manik kaca cilik ing termoplastik ora ana reflektif ing banyu udan.
    Nuntun lalu lintas ing dalan gedhe utawa kurva sing nduwurke tumpukan ing wayah wengi saliyane garis tandha dalan, lan nyedhiyakake lingkungan visual sing luwih aman. Manik kaca cilik ing termoplastik gampang tiba; mula refleksi garis tandha dalan mudhun banget. Tindakan nabrak kasebut bakal menehi tandha marang para pengendara nalika ngganti jalur
    Kancing dalan kaca padhet bisa digunakake kanthi refleksi retro. Lampu sing mlebu dibalekake karo reflektor retro ing arah sing padha karo asale, kanggo 360 derajat. Iki penting ing lalu lintas, amarga reflektor nggambarake cahya kendaraan saka saben sudhut maneh menyang pangguna dalan, sing nuntun utawa ngeterake ing macem-macem kahanan lalu lintas.

    Spesifikasi

    Produk Kancing Jalan Kaca Tempered
    Ukurane 50mm
    Dhiameter 100mm
    Materi Gelas Tempered Warna Asli
    Penampilan Babak utawa Flat ing sisih ndhuwur
    Bobot 500 ± 20 g
    Kapasitas Bobot 40 ton ing ndhuwur
    Werna Kabeh warna kasedhiya
    Kemasan Dikemas ing karton dhisik, lan 24 pcs / ctn
    Lamaran Dalan gedhe

    Aplikasi

    Kancing dalan kaca padhet cocok kanggo kutha uga desa. Dheweke digunakake ing sektor infrastruktur, nanging uga cocog kanggo aplikasi arsitektur utawa dekoratif. Temenan, kaloro tujuan kasebut uga bisa dipikolehi ing sak aplikasi.

    Kancing dalan kaca solid dipasang ing permukaan dalan kanggo pituduh, peringatan lan kontrol lalu lintas. Dheweke ora mung katon kanthi surup lan peteng, nanging uga bisa ndeleng visibilitas sing luwih apik kanggo pangguna dalan nalika awan. Utamane kanthi cahya mburi srengenge lan / utawa udan deres, kancing dalan kaca sing padhet luwih katon dibanding tandha dalan, lan iki nambah keamanan lalu lintas kanthi signifikan. Tuladhane aplikasi yaiku bundaran turbo, kurva mbebayani, dalan gedhe utawa dalan gedhe, alun-alun umum lan parkiran. Deleng gambar ing ngisor iki kanggo ringkesan aplikasi liyane.

    Fitur

    1. Ora ana titik buta ing kurva.
    2. tingkat atose lumahing dhuwur lan lumahing tahan slip; bayangan bisa dawa banget.
    3.Kuwat dhuwur lan daya tahan dawa.
    4. Bagéan sing protruding yaiku 100% reflektif.
    5. Lumahing alus lan ora gampang nglumpukake bledug, sing ora perlu diresiki lan dirawat.
    6. Produksi kanthi otomatis nganggo mesin.
    7. Umur kasebut 15 kali luwih dawa tinimbang panandha trotoar plastik tradisional.
    Garansi 8,5 taun diwenehake kanggo dalan gedhe ing saindenging jagad (tarif rusak kurang saka 5%).

    Diagram kasus


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane