FAQ

T1. Apa OK kanggo nyithak logo ing produk kertu kertas lan tandha stiker?

A: Nggih. Mangga wenehake informasi kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain .dhisine adhedhasar sampel. Kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

Q2. Apa sampeyan menehi jaminan produk? Kepiye cara yen ana masalah kualitas ing sisih kita sajrone wektu jaminan?

A: Ya, kita nawakake garansi 1 taun kanggo produk. Pisanan, jupuk gambar utawa video minangka bukti lan kirim menyang kita. Kita bakal ngatasi ASAP.

Q3. Wis pirang-pirang dina sampel rampung? Kepiye babagan produksi massal?

A: Umume 3-5 dina kanggo nggawe conto. Wektu produksi massal gumantung saka jumlah.

Q4. Kepiye sampeyan ngirim barang lan suwene wektu tekan?

Kanggo pesanan akeh, biasane ngirim cargos menyang segara, lan kanggo conto, luwih becik dikirim liwat udara, DHL, Fedex, UPS, lan liya-liyane. Saranake supaya dikirim liwat udara.

P5. Apa syarat Pembayaran?

A: Kita bisa nampa bayaran kanthi TT, LC, Western Union, Jaminan Dagang, lan liya-liyane. Kita yakin manawa bakal ana macem-macem syarat pembayaran sing bakal ditampa ing mbesuk.