Hubungi Kita

Wistron Industrial Limited

Alamat

Kamar 801, Bangunan A, Pangkalan Inovasi Zhongguancun, No.369, Jalan Huiyang, Distrik Jingxiu, Kota Baoding, Provinsi Hebei

Telpon

0086-15001021506

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita