Aluminium Road Stud SD-RS-A3 (Mripat Kucing Aluminium \ Pananda Jalan Aluminium)

Katrangan singkat:


  • Werna: PutihYellowRedGreen
  • Bobot: 280g / 320g / 360g / 620g / 640g
  • Compress Resitance: Luwih saka 30Tons
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur

    1. Digawe saka bahan Aluminium Alloy, kancing dalan bisa ngatasi kapasitas luwih saka 30 ton saka ban kendaraan.
    2. Cahaya reflektif sing kuat kaya intan ing jarak 350m supaya aman kanggo nyopir ing kahanan visibilitas sing kurang.
    3. Kemampuan anti-korosi sing apik banget lan kemampuan tahan panas kanggo nggawe kancing dalan bisa digunakake ing sangisore banyu, minyak, grit lan bahan kimia lan kisaran suhu -40 ° C nganti 60 ° C.

    Spesifikasi

    Jeneng Produk Aluminium Road Stud SD-RS-A3 (Mripat Kucing AluminiumAluminium Penanda Jalan)
    Barang No. SD-RS-A43
    Ukurane 100 * 100 * 20mm (Kuku ukuran: 50mm) / 150 * 150 * 20mm
    Bobot 280g / 320g / 360g / 620g / 640g
    Reflektor 43 manik Reflektor
    Werna Putih \ Kuning \ Abang \ Ijo
    Compress Resitansi Luwih saka 30Tons
    Pengepakan Karton / palet

    Layanan Kita

    A.Kami bakal nyedhiyakake layanan gratis 24 jam. 
    B. Pabrik khusus kasedhiya kanggo sampeyan.
    C. Pangiriman cepet ngirit wektu sampeyan.
    D. Layanan purna jual sing apik bakal ngilangi kuwatir sampeyan.
    E. Periode jaminan kualitas sing dawa bakal nyuda biaya lan alangan sampeyan.

    Gandheng Produk

    SD-RS-A43 (2)

    SD-RS-A43 (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane