Aluminium Road Stud SD-RS-A2 (Mripat Kucing Aluminium \ Pananda Jalan Aluminium)

Katrangan singkat:


  • Werna: PutihAmberRedGreenBlue
  • Compress Resitance: 30Tons
  • Bobot: 340g
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur

    1. Digawe saka bahan Aluminium Alloy, kancing dalan bisa ngatasi kapasitas luwih saka 30 ton saka ban kendaraan.
    2. Cahaya reflektif sing kuat kaya intan ing jarak 350m supaya aman kanggo nyopir ing kahanan visibilitas sing kurang.
    3. Kemampuan anti-korosi sing apik banget lan kemampuan tahan panas kanggo nggawe kancing dalan bisa digunakake ing sangisore banyu, minyak, grit lan bahan kimia lan kisaran suhu -40 ° C nganti 60 ° C.

    Spesifikasi

    Jeneng Produk Stud dalan aluminiumAluminum Kucing MripatAluminium Penanda Jalan
    Barang No. SD-RS-A2
    Ukurane 100 * 100 * 20mm (Ukuran kuku: 50mm)
    Bobot 340g
    Reflektor PMMA
    Werna Putih \ Amber \ Abang \ Ijo \ Biru
    Compress Resitansi 30Tons
    Pengepakan 50 pcs / karton
    Ukuran Kemasan 39 * 36 * 22.5cm
    20ft 60000 pcs kanggo kemasan karton \ 40000 pcs kanggo kemasan palet

    Mesin Tes: mesin uji universal tekanan MTS 60tons lan mesin uji perbandingan uji fotometrik DBN.

    Lamaran

    Aluminum Road Stud Production And Packing Photo Test Machine


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane