Babagan Kita

Wistron Industrial Limited

zheng

Perusahaan komprehensif nggabungake industri lan perdagangan


Beijing Wistron Technology Ltd. didegaké ing taun 2012. minangka perusahaan komprehensif nggabungake industri lan perdagangan. Iki minangka perusahaan komprehensif sing fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan penjualan fasilitas produk keamanan dalan energi Surya lan peralatan lalu lintas konvensional sing ana gandhengane. Saiki, perusahaan duwe paten produk, kanthi sistem manajemen mutu ISO9001 lengkap lan ilmiah, produk wis lulus CE, ROHS, FCC, IP68 lan sertifikasi liyane, uga sesuai karo standar ASTM D4280 lan EN1463-1 .

zheng

Tim R&D produk profesional


Perusahaan kasebut duwe tim R&D produk sing dinamis lan profesional, lan 40% bathi taunan bakal digunakake kanggo R&D teknis lan dilengkapi debugging lan integrasi sistem lokakarya produksi bebas debu profesional 1000 meter persegi. Nduweni sistem manajemen nggoleki sing ketat lan sampurna ing bagean, produksi lan kontrol kualitas, sing menehi jaminan sing bisa dipercaya kanggo siklus pangiriman, kontrol kualitas lan tingkat pass sing dhuwur.

zheng

Kualitas, integritas, keamanan lan hemat energi dhisik


Kita melu industri, njaga industri, lan mematuhi pandhuan "pelanggan, kualitas, integritas, keamanan lan hemat energi". Patut karo strategi R&D, manufaktur lan penjualan. Nganti saiki, produk kasebut wis diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa lan Amerika, Timur Tengah lan Australia, Afrika, Amerika Selatan lan atusan negara lan wilayah liyane. Jaminan keamanan lalu lintas lokal luwih apik

zheng

Tulus, Pengabdian, Koordinasi, Inovasi


Wistron duwe semangat korporat babagan Tulus, Pengabdian, Koordinasi, Inovasi kabeh wektu lan bakal ngupayakake para pelanggan stud dalan tenaga surya luwih akeh lan menang luwih akeh pangsa pasar uga nyuda konsumsi energi global ing dina mbesuk. Tujuane kanggo nggawe hubungan bisnis sing dawa lan entuk manfaat karo wong ing saindenging jagad, kita bakal ngubungi kontak, matur nuwun kanthi sanget!