produk

Kategori

  • about

babagan

perusahaan

Beijing Wistron Technology Ltd. didegaké ing taun 2012. minangka perusahaan komprehensif nggabungake industri lan perdagangan. Iki minangka perusahaan komprehensif sing fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan penjualan fasilitas produk keamanan dalan energi Surya lan peralatan lalu lintas konvensional sing ana gandhengane. Saiki, perusahaan duwe paten produk, kanthi sistem manajemen mutu ISO9001 lengkap lan ilmiah, produk wis lulus CE, ROHS, FCC, IP68 lan sertifikasi liyane, uga sesuai karo standar ASTM D4280 lan EN1463-1 .

maca liyane
ndeleng kabeh
paling anyar

Warta